fbpx

Belofte

Waarom moet ik voor System Kings kiezen?

System Kings wil de koning op de markt zijn. Bij het bekijken van onze reviews, springt één zaak in het oog: onze klantenservice. Een persoonlijke aanpak is wat ons onderscheidt. Onze klanten weten dat ze de kroon dragen, wanneer wij hen 24/7 te hulp schieten. Telefonisch, via mail of via onze sociale media: je kan ons altijd bereiken. Al-tijd. Beloofd! Iedere System Kings computer is vakkundig gemaakt. Wij maximaliseren het vermogen van je systeem en garanderen ongeziene kwaliteit. De pc’s worden 24 uur lang aan intense testen onderworpen. Je kan er dus op rekenen dat je een computer in huis haalt die maximaal presteert. King’s honor! 

Hoe begin ik aan de zoektocht naar een custom desktop?

Door ons te contacteren of onze configurator raad te plegen! Bij System Kings ben je aan het juiste adres. Een custom desktop samenstellen, doen we volledig volgens jouw fantasie: waterkoeling, paintworks, kabel sleeving van MDPC-X… vanaf €2500.

Moet ik een gamer zijn om een System Kings’ pc aan te schaffen?

Nee, natuurlijk niet! Wij voorzien simpelweg de juiste computer op de juiste plek. Ook jouw bedrijf of kantoor, jouw school of organisatie kan rekenen op System Kings.

Waarom is een samenwerking met System Kings een meerwaarde voor mijn bedrijf?

Je werknemers en collega’s brengen veel tijd door tussen beeldschermen, omringd door computerapparatuur. Het is dringend tijd om hun bureau een makeover te geven: weg met de saaie, stoffige werkomgeving! System Kings creëert een digitaal geheel en laat een kroon achter op je werkplek.

Kan ik bij jullie terecht voor een eigen mancave?

Uiteraard kan je samen met ons een hippe en hypermoderne game room samenstellen, alsook een magnifieke mancave. System Kings helpt je jouw plannen te realiseren en zorgt ervoor dat je geen geld of tijd verliest aan onbenulligheden. We know what we’re doing: de juiste gaming gadgets, een kwalitatieve stoel, een magisch audiosysteem, een fancy monitor en een degelijke bureau, … en dit alles krijgt uiteraard een gepersonaliseerde afwerking. Je voelt je onmiddellijk thuis. Als een koning op z’n troon!

Wat zijn de voordelen van waterkoeling?

Je gaming pc wordt minder warm, waardoor hij een pak minder lawaai maakt en minder snel verslijt. System Kings helpt je graag met het onderhoud van je waterkoeling, want dat is niet altijd evident.

Bestelling, betaling & verzending

Hoe verlopen de bestellingen?

Vanaf de betaling bij ons is geregistreerd gaan wij er meteen mee aan de slag! Daarna mag je binnen een paar dagen (max 8 dagen) een mailtje verwachten dat je pc klaar staat voor verzending.

Hoeveel kost een nieuwe computer?

Bij ons ben je zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons verkoopteam is zachtaardig en eerlijk. Niemand van ons zal je proberen overtuigen: je ontdekt samen met ons de mogelijkheden. System Kings bekijkt jouw wensen en zorgen ervoor dat jij het maximum uit jouw budget kan halen.

Computers voor mijn bedrijf?

Wie op zoek is naar computers voor zijn bedrijf kan ook bij System Kings terecht. Wij werken een speciaal prijsvoorstel voor je uit. Vanaf 5 computers kunnen we een mooie korting geven!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Omdat we zeker willen zijn dat je all set bent, leveren wij de computer(s) inderdaad zelf. Jij kiest zelf het tijdstip van leveren en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geïnstalleerd is.

Configurator

Hoe is de fps berekend?

Wij berekenen onze fps met de 1% low methode. Omdat minimale en maximale FPS nutteloze uitschieters zijn, vertrouwen we zwaarder op de 1% low als onze indicatoren voor framedips en lag. Wat is de 1% time low? 1% time low FPS betekent dat het gemiddelde van de laagste framerates 1% van de tijd is. Dat is dus een merkbaar dippercentage tijdens het gamen.
Nu in het nederlands?
Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de maximale fps die u krijgt 300 fps is. Klinkt goed? Neem nu dat er elke 2 seconden een dip is naar 20 fps, dus de minimum fps is 20 en het maximum is 300. Dan kan het gemiddelde nog steeds erg hoog zijn. Dit klinkt erg goed, maar dat is het niet! De 1% low vertelt ons dat de slechtste 1% van de tijd, het spel 112 fps haalt. Dat is dus de fps dat je ziet in onze config en afbeeldingen.

Op welke instellingen is de fps berekend?

Op de hoogste grafische instellingen van de games in 1080p.

Garantie

Hoeveel jaar garantie heb ik op mijn custom computer?

System Kings durft levenslange garantie op arbeid en twee jaar garantie op onderdelen beloven. Zonder extra kosten! (Pssht! Sommige onderdelen hebben zelfs tot tien jaar garantie!) Wij geloven nu eenmaal in de kwaliteit en levensduur van onze producten.  Wedden dat jij dat ook zal doen?

Onderhoud & Reparatie

Wat moet ik verstaan onder onderhoud?

Net als je auto, heeft ook jouw computer onderhoud nodig. Digitale apparaten ervaren namelijk heel wat mankementjes, waar jij je niet meteen bewust van bent. Vooral stof en huisdierharen, maar ook kleine programma’s die in het geheim geïnstalleerd worden (malware), kunnen je computer vertragen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je software altijd up-to-date is… Kortom: soigneer je pc! Schakel System Kings in voor dit jaarlijkse onderhoud, en je zal de levensduur van je pc(‘s) aanzienlijk verlengen.

Welke problemen lossen jullie op?

Alles wat rammelt! System Kings pakt problemen snel en professioneel aan. Digitale vijanden of hardware problemen met de printer, een virus of malware besmetting, internet problemen of gewoon een langzaaaaaaaame computer… Wij zien het licht aan het einde van de tunnel!