fbpx
System Kings wil de koning op de markt zijn. Bij het bekijken van onze reviews, springt één zaak in het oog: onze klantenservice. Een persoonlijke aanpak is wat ons onderscheidt. Onze klanten weten dat ze de kroon dragen, wanneer wij hen 24/7 te hulp schieten. Telefonisch, via mail of via onze sociale media: je kan ons altijd bereiken. Al-tijd. Beloofd! Iedere System Kings computer is vakkundig gemaakt. Wij maximaliseren het vermogen van je systeem en garanderen ongeziene kwaliteit. De pc’s worden 24 uur lang aan intense testen onderworpen. Je kan er dus op rekenen dat je een computer in huis haalt die maximaal presteert. King’s honor! 

Verder lezen

Hoe is de fps berekend?

Wij berekenen onze fps met de 1% low methode. Omdat minimale en maximale FPS nutteloze uitschieters zijn, vertrouwen we zwaarder op de 1% low als onze indicatoren voor framedips en lag. Wat is de 1% time low? 1% time low FPS betekent dat het gemiddelde van de laagste framerates 1% van de tijd is. Dat … Verder lezen

Hoe verlopen de bestellingen?

Vanaf de betaling bij ons is geregistreerd gaan wij er meteen mee aan de slag! Daarna mag je binnen een paar dagen (max 8 dagen) een mailtje verwachten dat je pc klaar staat voor verzending.