fbpx

Geinteresseerd in een Series van System Kings.. Maar je weet niet welke?

System Kings stelt de series samen met onderdelen waar je dol op zult zijn, zodat jij hem gewoon kan bestellen en zo snel mogelijk je favoriete game kan downloaden en spelen!
Iedere serie wordt zorgvuldig en professioneel in elkaar gestoken vanaf het moment hij wordt besteld. Zo heb je nooit de kans dat er een outdated bios of update opstaat, ook worden elke series geleverd zonder BLOATWARE!


Laat je hieronder begeleiden door onze series.


Squire Series

Het doel van de Squire Series is om de kosten te verlagen en je binnen te krijgen met geweldige hardware die nog steeds een stuk beter is dan de concurrentie!
Gamen, werken, het ligt allemaal op de ronde tafel – verwacht alleen niet dat je dubbele 4K-monitoren met hoge verversingsfrequenties zal kunnen draaien. 1080p/1440p is hier je doel, met de meeste refresh rates.
Voor de Squire Series gebruiken wij de Lancool 205M van Lian Li, dit is een compacte behuizing die overal wel zijn plaatsje vind op elk bureau. Wil je toch wat anders? Probeer onze configurator of stuur ons een berichtje.

Bekijken

Knight Series

Met de Knight Series brengt System Kings een midrange gaming computer uit. Geen van hen deinst terug voor het on- en offline gaming avontuur. Samen trekken jullie ten strijde, met de beste airflow case (Lian Li Lancool 215) blijven alle componenten altijd optimaal gekoeld.
Deze case is ook nog eens voorzien van RGB fans, zo kan je deze Knight helemaal omzetten naar jou wensen! 1080p/1440p is hier je doel, met de meeste refresh rates.

Bekijken

White Grail Series

De White Grail Series is dan ook écht de Heilige Graal van onze desktopreeksen!
Gevuld met de beste witte componenten die aantrekkelijk zijn. Deze high-end gaming pc komt rechtstreeks uit de dromen van gamers en editing professionals.
Met de witte behuizing van Be Quiet! (500DX), met een goeie airflow en stille operatie zal je deze nooit horen. De ledstrip bovenaan het glas geeft ook nog eens die “heilige” gloed op de witte componenten.
Deze Heilige Graal verslaat alles wat je er tegenaan gooit: 4K gaming, streaming en editing van alle soorten.

Bekijken

King Series

De enige echte King Series! Wat goed genoeg was, moet nu plaats maken voor wat uitmuntend is.
Dit is onze beste High End Desktop van de System Kings series, gevuld met de strafste componenten die tot de dag van vandaag beschikbaar zijn.
Wij kozen voor de marktleider Asus voor het moederbord en grafische kaart. Je doel met deze Dekstop is toch wel 1440p op de hoogste refreshrates of 4K, ook zullen je digitale taken verslonden worden zonder dat het zweet uitbreekt.
Deze Koning staat paraat! Met zijn fancy RGB lighting op alle componenten, de prachtige airflow case van Corsair (4000D) is alles instelbaar via Corsair’s ICUE programma. Zo kan je alles instellen naar de kleuren die jij wilt!

Bekijken