×

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe GeForce RTX 3080, die voor het eerst wordt gelanceerd op 17 september 2020

Aangedreven door Ampere, NVIDIA’s 2e generatie RTX-architectuur, GeForce RTX 30-serie grafische kaarten zijn voorzien van snellere 2e generatie Ray Tracing Cores, snellere 3e generatie Tensor Cores en nieuwe streaming multiprocessors die samen verbluffende beelden, snellere framesnelheden en AI-versnelling voor gamers en makers.

GPU’s uit de GeForce RTX 30-serie hebben ook verschillende wereldprimeurs: het zijn de eerste grafische kaarten van gamingklasse met tot 24 GB aan nieuwe, razendsnelle GDDR6X VRAM; ze zijn de eerste GPU’s met HDMI 2.1, voor een hoge verversingssnelheid van 4K en 8K-gaming; zij zijn de eerste afzonderlijke GPU’s met ondersteuning voor de AV1-codec, waardoor u streams met hoge resolutie kunt bekijken met aanzienlijk minder bandbreedte; en onze Founders Edition-kaarten zijn de eerste met innovatieve koeloplossingen met dubbele axiale doorstroming.

En natuurlijk zitten GeForce RTX 30-serie GPU’s boordevol nieuwe technologieën voor esports-concurrenten, livestreamers, makers en gamers – NVIDIA Reflex vermindert de systeemlatentie, waardoor pc-gaming in een fractie van een seconde reageert; NVIDIA Broadcast verandert elke kamer in een thuisuitzendstudio met AI-verbeterde video- en spraakcommunicatie; updates voor NVIDIA DLSS maken 8K HDR-gaming realiteit op de GeForce RTX 3090 grafische kaart ; en nieuwe NVIDIA Studio- verbeteringen zorgen ervoor dat creatieve applicaties sneller werken dan ooit tevoren.

Blijf lezen voor het volledige overzicht van ‘s werelds krachtigste gaming-videokaarten en bekijk zeker de volledige videopresentatie van de GeForce RTX 30-serie van NVIDIA CEO, Jensen Huang:

Keep on reading

AMD Big Navi-videokaarten. RX 6X00

AMD presenteert zijn eerste Big Navi-videokaarten. De RX 6800 en RX 6800 XT komen op 18 november uit en kosten respectievelijk 579 en 649 dollar. In december volgt de RX 6900 XT voor 999 dollar. Alle getoonde videokaarten beschikken over 16GB aan gddr6-geheugen. Wie op het punt staat om een nieuwe processor en grafische kaart […]

GeForce RTX 30XX Series Graphics Cards:

 De nieuwe GeForce RTX 3080, die voor het eerst wordt gelanceerd op 17 september 2020 Aangedreven door Ampere, NVIDIA’s 2e generatie RTX-architectuur, GeForce RTX 30-serie grafische kaarten zijn voorzien van snellere 2e generatie Ray Tracing Cores, snellere 3e generatie Tensor Cores en nieuwe streaming multiprocessors die samen verbluffende beelden, snellere framesnelheden en AI-versnelling voor […]