fbpx
×

Geen producten in je winkelmand.

Wij berekenen onze fps met de 1% low methode.
Omdat minimale en maximale FPS nutteloze uitschieters zijn, vertrouwen we zwaarder op de 1% low als onze indicatoren voor framedips en lag.
Wat is de 1% time low?
1% time low FPS betekent dat het gemiddelde van de laagste framerates 1% van de tijd is. Dat is dus een merkbaar dippercentage tijdens het gamen.

Nu in het nederlands?

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de maximale fps die u krijgt 300 fps is. Klinkt goed? Neem nu dat er elke 2 seconden een dip is naar 20 fps, dus de minimum fps is 20 en het maximum is 300. Dan kan het gemiddelde nog steeds erg hoog zijn. Dit klinkt erg goed, maar dat is het niet!
De 1% low vertelt ons dat de slechtste 1% van de tijd, het spel 112 fps haalt. Dat is dus de fps dat je ziet in onze config en afbeeldingen.

Keep on reading

Hoe wordt de pc geleverd?

De pc wordt “double boxed” verzonden. De pc zit in de originele behuizing doos en deze zit in een stevige System Kings doos van 7mm dik. Voor te zorgen dat alles mooi blijft zitten in de computer zelf maken wij gebruik van een schuimkussen. Deze moet je wel uithalen voor het gebruik! *TIP* Je kan […]

Hoe lang duurt het?

Het duurt ongeveer 8 dagen voordat ons team uw systeem heeft gebouwd, getest, gecontroleerd en verpakt. Zodra het wordt verzonden, hangt het af van de verzendmethode die je hebt geselecteerd. – Voorraad: tot 3 werkdagen – Montage: tot 2 werkdagen – Testen & QA: tot 2 werkdagen – Verpakking: tot 1 werkdagen