fbpx
Wij berekenen onze fps met de 1% low methode. Omdat minimale en maximale FPS nutteloze uitschieters zijn, vertrouwen we zwaarder op de 1% low als onze indicatoren voor framedips en lag. Wat is de 1% time low? 1% time low FPS betekent dat het gemiddelde van de laagste framerates 1% van de tijd is. Dat is dus een merkbaar dippercentage tijdens het gamen.
Nu in het nederlands?
Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de maximale fps die u krijgt 300 fps is. Klinkt goed? Neem nu dat er elke 2 seconden een dip is naar 20 fps, dus de minimum fps is 20 en het maximum is 300. Dan kan het gemiddelde nog steeds erg hoog zijn. Dit klinkt erg goed, maar dat is het niet! De 1% low vertelt ons dat de slechtste 1% van de tijd, het spel 112 fps haalt. Dat is dus de fps dat je ziet in onze config en afbeeldingen.

Verder lezen

Hoe verlopen de bestellingen?

Vanaf de betaling bij ons is geregistreerd gaan wij er meteen mee aan de slag! Daarna mag je binnen een paar dagen een mailtje verwachten dat je pc klaar staat voor verzending.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Ja, dat kan zeker! Vergeet zeker niet de optie aan te klikken in je winkelmand, daarna zullen wij verder contact met je opnemen wanneer de bestelling is afgerond.