fbpx

Computers voor gaming en kantoortoepassingen

Computers voor jouw werkplek en game room 

System Kings garandeert de juiste computer op de juiste plaats! Wij voorzien top pc’s bij jou thuis, op jouw kantoor, voor jouw bedrijf of in jouw game room: een computer op maat voor elk budget en steeds volgens de laatste technische mogelijkheden.

Ons jonge team heeft een hart voor gamen en tonnen design ervaring. Hardware heeft geen geheimen voor ons, en wij hebben geen geheimen voor onze klanten: System Kings draagt transparantie en kwaliteit als een kroon.

Start met configureren

Ready To Ship Series

Een Ronde Tafel vol sterke merken

System Kings omringt zich enkel met de beste merken. Samen met hen kunnen wij onze pc’s vol vertrouwen opbouwen, verfijnen en heruitvinden. Dankzij deze ridders hoeven wij niets te vrezen en kunnen we uitstekende kwaliteit beloven.

Alle merken
Testimonial Icon
System Kings is een synoniem voor krachtige computers. Shenzy en Stenz voelen naadloos je verlangens aan. Geen moeite is teveel voor hen! Er is vlotte communicatie. Ik heb een vlotte en krachtige pc gekregen voor een beperkt budget… En dat verpakt in een mooie kast.
De kabels in de kast werden prachtig weggewerkt. De computer werd ook voorzien van Windows 10 met allerlaatste updates en benodigde drivers. Dankjewel voor de service die meer dan fantastisch is!
- Kenneth D.
Testimonial Icon
Enorm professionele aanpak. System Kings denkt mee gedurende het ganse proces, blijft beleefd, enorm snelle respons op allerhande vragen. Zelfs een service na-verkoop krijgt een dikke 11/10 van me. Echt enorm tevreden van het team van System Kings. Jullie zien me zeker en vast nog terug 😁!
- Jordy T.

Onze diensten

System Kings wil meer zijn dan enkel een computer winkel. Wij blinken uit in klantenservice. Uit het oog is niet uit het hart: een deal met System Kings stopt dus niet na je aankoop.

Kabel sleeving

Wil je de binnenkant van je systeem een pak mooier maken? Laat je voedingskabels sleeven door System Kings! Wij passen er graag een mouw aan en doen dat met de cable sleeving legend: het Duitse MDPC-X.
Meer info

Onderhoud

Maakt je computer heel wat lawaai? Wordt je pc overdreven warm? System Kings ruimt zo’n overvolle en vervuilde computer helemaal op! Zo haal jij opnieuw alles uit je toestel en … verleng je de levensduur van je pc.
Meer info

Computer reparatie

Problemen met je pc? Onze eigen hersteldienst helpt je uit de nood. System Kings beschermt je bestanden tegen digitale vijanden: een virus? Internetproblemen? Hardware hinder? Wij trekken onze zwaarden!
Meer info